eksit-omslag-21

Eksit

Kees Vermeer

Van Sex Pistols tot U2 en van Tom Waits tot Simple Minds – in het roemruchte Rotterdamse cultuurcentrum Eksit stonden ze ooit op het podium, toen nog jong, aanstormend en veelbelovend. Maar hoe belangrijk Eksit ook was voor de muziekliefhebber, het was veel meer dan dat. Journalist Kees Vermeer dook diep in het verleden en ontdekte bijzondere verhalen.

  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd

€ 17,50

Tijdelijk niet leverbaar

Samenvatting

Van Sex Pistols tot U2 en van Tom Waits tot Simple Minds – in het roemruchte Rotterdamse cultuurcentrum Eksit stonden ze ooit op het podium, toen nog jong, aanstormend en veelbelovend.

Maar hoe belangrijk Eksit ook was voor de muziekliefhebber, het was veel meer dan dat. Eksit was er voor schrijvers, dichters, schakers en filmliefhebbers – een culturele vrijplaats in het centrum van Rotterdam.

Journalist Kees Vermeer dook diep in het verleden en ontdekte bijzondere verhalen. Hij schrijft over ontstaan en de geschiedenis van Eksit aan de hand van interviews, herinneringen van bezoekers, krantenknipsels en beeldmateriaal.

Helaas, de bijzondere plek bestaat niet meer. Maar nu is er het boek over Eksit – vol verhalen, memoires en niet eerder gepubliceerde foto’s. Uitgeverij Douane presenteert het boek waar tot ver buiten Rotterdam op gewacht is. Onmisbaar voor iedere liefhebber!

Dit vonden anderen

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf de eerste review voor “Eksit”